Het laatste nieuws

Nieuws

Kapelse firma lanceert met nieuwe straatveegmachines twee wereldprimeurs

di 26 september 2017   - Bron: Nieuwsblad.be

Kapellen - De Kapelse firma Kliin heeft dinsdagvoormiddag twee wereldprimeurs voorgesteld, een straatveegmachine die volledig elektrisch wordt aangedreven én een snelle straatveegmachine op CNG met een uniek veeg-schepsysteem in plaats van een veeg-zuigsysteem.

De elektrisch aangedreven straatveegmachine heeft een autonomie van 8 uur. In Nederland en Frankrijk rijden elektrische straatvegers rond van het Engelse merk Tennant, die kunnen 1 m³ vuil aan en hebben minder autonomie. Deze versie kan 2 m³ vuil verzamelen.

 

De straatveegmachine op CNG kan zeven uur aan één stuk werken en haalt een snelheid van 42 km per uur. De machine op CNG kan zelfs op festivalterreinen worden ingezet. Deze machine veegt zonder gebruik te maken van water, waardoor het vuil dat bij elkaar wordt geveegd, niet zwaarder wordt dan nodig en dat bespaart op de stortkosten.

DEEL DEZE PAGINA!

Vakbeurs voor Openbare Ruimte in Brussels Expo

do 7 februari 2019

Op 7 februari stonden wij met onze Dulevo stand op de Vakbeurs voor Openbare Ruimte in Brussels Expo.

Wie kiest voor CNG rijdt goedkoper, stiller en groener

vr 19 oktober 2018

Wist je dat je kan rijden op aardgas? Wie kiest voor aardgas, rijdt goedkoper en groener. En het is nog comfortabeler ook!   CNG, kort...

Gerelateerde producten

Dulevo D.Zero²

100% elektrisch, 100% prestatie

De D.zero² is de allereerste 100% elektrische Dulevo straatveegmachine. Dankzij zijn innovatieve ecologische technologie, prestaties en compact formaat beantwoordt hij perfect aan de behoeften van steden en gemeenten die willen investeren in de levenskwaliteit van hun burgers.

Dulevo 6000 CNG

De enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem

Met de Dulevo 6000 CNG straatveger, heeft Dulevo zijn eigen technologische ambities overtroffen, door het ontwikkelen van de enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem, ter wereld. Zonder compromissen op het vlak van veegprestaties, heeft Dulevo een nieuwe en extreem milieuvriendelijke straatveger gecreëerd, dit met bijzondere aandacht voor de stad en zijn inwoners.NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief