KLiiN - Straatvegers
Straatvegers

Eigenschappen

Model 6000 Combi
Schoonmaakspoor centrale borstel (mm) 1300
Schoonmaakspoor zijborstels (mm) 2600
Schoonmaakspoor met zijborstels en derde borstel (mm) 3500
Container capaciteit (mc) 6.2
Prestaties per uur (mq/h) 105000
Stroomvoorziening Diesel
Filtratie PM10 (%) 99

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

De meest ecologische veger ter wereld

Superbestendig, 100% schoon, 99% reductie van PM10-deeltjes, de Dulevo 6000 Combi veegmachine wordt in de wereld erkend als de meest ecologische machine op de markt, in overeenstemming met de EPA- en EURO-normen.

Ontworpen om straten en industrie te reinigen

De Dulevo 6000 Combi is specifiek ontworpen voor het proper maken van wegen, maar is ook toepasbaar in de industrie, zoals bijvoorbeeld supermarkten en (lucht)havens.

Niet enkel compact, stil en comfortabel. De Dulevo 6000 Combi heeft een nieuwe standaard gezet op het gebied van bestuurderscomfort, dankzij de toepassing van de modernste technologieën voor het verminderen van het geluid in de bestuurderscabine.

Voor binnen- en buitengebruik, nat en droog, wegen en trottoirs

Ontworpen voor zowel straat- als industrieel vegen, geschikt voor gebruik binnen en buiten, nat of droog. Dankzij de voorste of achterste wasstang met uitschuifbare arm, kan de Dulevo 6000 Combi alle oppervlakken wassen, inclusief wegen en trottoirs, zelfs in de aanwezigheid van geparkeerde auto's.

De perfecte oplossing voor het effectief reinigen van trottoirs, het zendt efficiënt en geruisloos puin naar het midden van de weg.

Een filter dat kleine deeltjes elimineert

Voor toepassingen in een stofrijke omgeving, kan de Dulevo 6000 Combi ook worden uitgerust met een exclusieve Gore® filter, de beste oplossing voor een absolute reductie van fijne deeltjes.

Bestuurbaarheid

Dankzij de gesynchroniseerde, hydraulische vierwielaandrijving is deze veegmachine zeer wendbaar, zelfs in de meest complexe situaties.


Toepassingen: Gemeenten   Luchthavens   Parkings   

Dulevo 6000 Combi

Video's  YouTube

Gerelateerde producten

Dulevo 6000 CNG

De enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem

Met de Dulevo 6000 CNG straatveger, heeft Dulevo zijn eigen technologische ambities overtroffen, door het ontwikkelen van de enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem, ter wereld. Zonder compromissen op het vlak van veegprestaties, heeft Dulevo een nieuwe en extreem milieuvriendelijke straatveger gecreëerd, dit met bijzondere aandacht voor de stad en zijn inwoners.

Dulevo 5000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief